My Workwear


online bestelsysteem Gemakkelijk en tijdbesparend

My Workwear is een onafhankelijk online bestelsysteem voor het bestel- en uitgifteproces van persoonsgebonden artikelen. Het platform en de app beschikken over veel functionaliteiten.

Het management systeem is laagdrempelig en eenvoudig in gebruik, dus iedereen kan ermee werken. Omdat managementinformatie op een informele en vrolijke manier beschikbaar wordt gesteld, zullen gebruikers een persoonlijke en leuke ervaring opdoen.

Wat ons platform uniek maakt, is dat het voor meerdere doelgroepen geschikt is. Werkgevers, werknemers en leveranciers kunnen het systeem compleet zelf inrichten en beheren.

Mobiliteit

We leven in een wereld waarin werknemers minder gebonden zijn aan een vaste werkplek en waarin werktijden flexibeler zijn geworden. Ook werkgevers besturen het bedrijf meer op afstand en hebben hierbij een grote behoefte aan management informatie en aan middelen om deze informatie snel te kunnen delen. Informatie- en communicatiesystemen dienen daarom ook flexibel te zijn.

My Workwear is zo’n flexibel systeem. Omdat het online platform met veel systemen gekoppeld kan worden, kan informatie dus sneller en nauwkeuriger worden overgebracht. Via een handige app, die op alle mobiele apparaten beschikbaar is, kunnen bestellingen eenvoudig geplaatst en gevolgd worden. Zo komt het bestel- en uitleverproces nooit stil te staan en beweegt het proces flexibel mee.