Werkkleding voor alle Professionals.

Ben jij op zoek naar passende bedrijfskleding voor iedereen binnen jouw organisatie? Workwearsupply is totaalleverancier van werkkleding, bedrijfskleding en promotiekleding.

bedrijfskleding voor veilig werken

Wij van WorkwearSupply geloven in veilig werken, wij bieden naast ons werkkleding aanbod ook verschillende andere producten aan. U kunt hierbij denken verscheidene veiligheidsartikelen zoals: pbm’s, werkschoenen, werkbroeken en kunnen wij de kleding ook nog voorzien van een bedrukking of boduring.
Bedrijfskleding is er om te beschermen tegen vuil, stof, gevaarlijke stoffen en voor het beschermen van de onderkleding. Het kan ook bescherming bieden tegen koude omstandigheden, zowel binnen als buiten. Voor sommige situaties kan reflectie kleding benodigd zijn, zodat jij of jouw werknemers/collega’s voldoende zichtbaar zijn. Stoffen zijn zeer belangrijk, de uiterst stevige stof cordura is zeer populair bij zowel dragers als fabrikanten. De bedrijfskleding in ons assortiment voldoet aan de EN ISO 13688 normen. Voor speciale omstandigheden hebben wij ook kleding die aan meer normen voldoen, zoals bij bescherming tegen water, kou, vlammen en slechte zichtbaarheid.

bedrijfskleding