Werkkleding van Dassy

Intro

Werkkleding van Dassy is een innovatieve werkkleding leverancier, die het verschil maakt. Wij leveren uitsluitend kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Bekijk onze collecties en bijpassende accessoires voor mannen, dames en kinderen.

Werkkleding en werkschoenen van Dassy

Dassy is a company that provides workwear and work shoes. The company was founded in 2001, and it has since grown into a leading provider of high-quality, durable clothing for professionals who need to be able to perform at their best at all times.

Werkkleding biedt bescherming tegen gevaarlijke en ongezonde stoffen.

Werkkleding biedt bescherming tegen gevaarlijke en ongezonde stoffen. Door het dragen van werkkleding bescherm je jezelf, je collega’s en de omgeving waarin jullie werken.

Werkkleding is bedoeld voor het dagelijks gebruik op de werkplek. De kwaliteit van de stoffen zorgt voor een goede hygiëne en comfort, terwijl de functionaliteit ervan gericht is op het tegengaan van schadelijke factoren zoals brandbaarheid, chemische bestanddelen en mechanische belasting (zoals scheuren).

Werkschoenen zijn een belangrijk onderdeel van de beschermingsmiddelen.

Werkschoenen zijn een belangrijk onderdeel van de beschermingsmiddelen. Werkkleding beschermt u tegen stomp traumata, vallende objecten en andere gevaren op de werkplek. De schoenen hebben een goede grip op de grond en dit vergemakkelijkt het lopen bijvoorbeeld in het zand of stof.

Werkschoenen voorkomen daling van het thermisch comfort tijdens het werk.

Werkschoenen zijn belangrijk voor het thermisch comfort. Werkers zonder werkschoenen kunnen last krijgen van de hitte of de kou, wat weer erg negatief is voor hun gezondheid. Deze problemen worden vermeden door goede werkkleding te dragen, waaronder ook werkschoenen die geschikt zijn voor jouw persoonlijke situatie en taken op het werkplein.

Het aanbod werkkleding is zeer uitgebreid.

Dassy is dé leverancier van een uitgebreid assortiment werkkleding voor bouwbedrijven, installatiebedrijven, schildersbedrijven en meer. Dassy heeft al jarenlang ervaring met het leveren van werkkleding en kan daarom uitstekend inspelen op de verschillende behoeften van haar klanten. Met de ruime keuze in materialen en kleuren is er altijd een passend pakket te vinden dat bij uw bedrijf past.

Werkkleding met of zonder bedrukking? Wat past bij uw bedrijf?

Bedrukte werkkleding is een goede manier om uw bedrijaan te onderscheiden van andere. Uw werknemers dragen de kleding op de werkvloer en daarmee geeft u het beste van uzelf weer. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een logo of slogan, maar ook door het gebruik van unieke kleuren en designs.

Bedrukte werkkleding kan als promotieartikel worden ingezet: bijvoorbeeld als relatiegeschenk of ter promotie van een bepaald evenement in uw organisatie. Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op voor advies!

Dassy is dé leverancier van een uitgebreid assortiment werkkleding voor bouwbedrijven, installatiebedrijven, schildersbedrijven en meer .

Dassy is één van de grootste leveranciers van werkkleding in Nederland. Dassy biedt een uitgebreid assortiment werkkleding voor bouwbedrijven, installatiebedrijven, schildersbedrijven en meer . Met onze jarenlange ervaring in het leveren van werkkleding voor verschillende branches zijn we gespecialiseerd in de producten die u nodig heeft om veilig en comfortabel te kunnen werken op het werkterrein.

Conclusie

Werkkleding is een belangrijk onderdeel van de beschermingsmiddelen. Het is daarom goed om te weten dat u bij Dassy terecht kunt voor een uitgebreid assortiment werkkleding voor bouwbedrijven, installatiebedrijven, schildersbedrijven en meer .

Werkkleding Dassy